21 Ocak 2015 Çarşamba

Çoçuk odaları için laminat parke renkleri




Bir evin tüm odaları ayrı bir önem taşır ama anne-babaların en çok önem gösterdikleri yer çocuklarının odalarıdır. Çocuk odalarında her ayrıntıyı titizlikle inceleyen ebeveynlerin zeminlerdeki tercihi ise laminat parke oluyor.
Sağlık ve hijyen açısından olduğu kadar, çocukların gelişimi için de en doğru tercih olan laminat parkeler, sayısız renk ve desen seçenekleriyle çocukların hayal güçleri kadar sınırsız bir dünya sunuyor.
Çocuk odası laminatları bu denli önem kazanınca, sektörde yeni bir rekabet sahası da kaçınılmaz oluyor.
Zeminlerin vazgeçilmez malzemesi laminat parke, şıklığı, sağlıklı yapısı ve dayanıklılığı ile mekânlarında özel bir atmosfer yaratmak isteyen yetişkinlerin yanı sıra, hayal gücünün sınırsız dünyasında yolculuğa çıkmak isteyen çocuklar için de mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
Laminat modasının son yıllarda hızla genişlemesi, çocuk odaları için renkli imkânlar yaratıyor. İster farklı renklerden oluşsun, ister tek renk olsun laminat parkeler, çocukların oyun dünyası için mükemmel bir tercih olarak gösteriliyor.
Çocuk odalarında kullanılan her malzeme, ebeveynlerin titiz süzgeçlerinden geçiyor. Bu nedenle kullanılan boyadan hammaddeye kadar her türlü detayda bilinçli bir yaklaşım izleyen ebeveynlerin zeminlerdeki tercihi ise, laminat parke oluyor. Doğru değerlendirildiğinde karlı bir kapının anahtarı olan çocuk odası zeminleri, sektörde yeni bir alan da yaratıyor.

Ebeveynler, çocuklarının odaları için seçtikleri zemin malzemelerinin her ayrıntısını öğrenmek istiyor. Bu nedenle yurt dışındaki birçok zemin markası kartelasında çocuk odaları için ayrı bir skala oluşturuyor. Ebeveynleri tatmin edici cevaplardan oluşan bu skala, kendi modasını yaratmakta da gecikmiyor.
Çocukların kendine has bir yaratıcılık ve bireysellik kazanması için farklı renk ve desen seçeneklerinden oluşan ürünler, sağlık açısından da dikkat çekiyor. Sevimli hayvan figürlerinden, masal kahramanlarına kadar pek çok desen, çocuk odaları için tasarlanmış laminat parkelerde kendine yer buluyor.
Akıllıca figürleri gerçeğe dönüştüren laminat parkeler, Kırmızı Başlıklı Kız’dan, Hansel ve Gratel’e kadar çocukların tüm dostlarını zeminlere taşıyor.
Farklı renklerin kombinasyonlarından oluşan laminat parkeler ise, pedagogların çocuk gelişimi için önerdikleri renkli dünyanın yaratıcısı oluyor.
Laminat parkeler, kullanım özellikleri bakımından toz alerjisi olan çocuklar için de bir avantaj sunuyor. Laminat parke, temizliği kolay ve pratik bir malzeme olduğu için hijyen kurallarına hizmet ederek çocukların sağlığını koruyor.
Çocukların renkli dünyasında, onların gelişimine ve hayal gücüne sağlıklı bir zemin oluşturan laminat parke, geleceğin zeki, ve sağlıklı ve bireylerini yetiştiriyor.

GNS PARKE

2 yorum: